زنگ دانش راهنمای برنامه نویسی و طراحی سایت

آموزش برنامه نویسی و طراحی سایت راهنمای پایان نامه و مقالات

زنگ دانش راهنمای برنامه نویسی و طراحی سایت

آموزش برنامه نویسی و طراحی سایت راهنمای پایان نامه و مقالات

درباره زنگ دانش
شفاف باشید، متفاوت باشید
سایت زنگ دانش با هدف ارائه آموزش های تخصصی در رشته های مهندسی برق و کامپیوتر تاسیس شده است. آموزش تخصصی دروس دانشگاهی و نرم افزارها، معرفی زمینه های تحقیقاتی برای پایان نامه و سمینار، معرفی کتاب ها و مقالات مرجع، آموزش زبان‌های برنامه‌نویسی و برگزاری دوره‌های آنلاین و مجازی در زمینه برنامه نویسی از مهم ترین اهداف گروه زنگ دانش است. امیدواریم با حمایت و نظرات شما خدمات بهتری را ارائه دهیم. با سایت و کانال تلگرام زنگ دانش همراه باشید.

بنده سید امیر حسین صالح ایمن کارشناسی ارشد نرم افزار از دانشگاه قزوین در سال 1393 و ده سال است که در این حوزه فعالیت می‌کنم. و سابقه فعالیت در هاستینگ و تدریس وب، سئو و تولید محتوا در آموزشگاه‌های حضوری و مجازی را دارم.

۱ مطلب در بهمن ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

نحوه یافتن مقالات مروری در ساینس دایرکت (ScienceDirect)

نحوه یافتن مقالات مروری در ساینس دایرکت: همانطور که می‌دانید پیدا کردن یک مقاله مروری یا به اصطلاح (Survey) در موضوع کاری خودتان موجب می‌شود که چهارچوب کار مشخص شود. و تا حدودی سمینار و فصل یک و دو پایان نامه خود را با یک مقاله مروری خوب و معتبرر می‌توانیم بنویسید. و اگر شما مقاله مروری را یک کتابخانه پر از کتاب تصور کنید برای پایان نامه کافیست یک کتاب ازز این کتابخانه بیرون کشیده و بصورت تخصصی روی آن کار کنیم. از این رو پیدا کردن یک مقاله مروری خیلی با اهمیتت است و اگر کمی شانس داشته باشید که یک مقاله Survey جدید و معتبر در زمینه کاری شما، ارائه شده باشد با پیدا کردن و خواندن آن مقاله دقیقا مسیر خود را پیدا می‌کنید. در این مطلب با هم یاد می‌گیریم که چطور یک مقاله مروری پیدا کنیم.

نحوه یافتن مقالات مروری :

مرحل اول : ابتدا وارد سایت ScienceDirect بشوید. (با کلیک کردن روی اسم سایت وارد آن شوید.)

مرحله دوم : به روی گزینه Advanced Search کلیک کنید.

مقالات مروری در ساینس دایرکت

مرحله سوم:  تب Journal را می‌زنیم و مانند تصویر زیر تنظیمات را انجام ‌می‌دهیم.

 

ادامه مطلب نحوه یافتن مقالات مروری در ساینس دایرکت (ScienceDirect) را بخوانید.

 


 

  • امیر صالح